Somos una familia.
Nos encanta el diseño.

Llevamos 20 años trabajando para que tú, al final del proceso, digas: ¡Uau! - Diseñar es una forma de hacer real algo intangible, algo que ya existía, en parte, en la mente de alguien. Sea una marca, un sitio web, un espacio interior... - Diseñar algo para ti es ayudarte a expresar lo que tú eres. Expresar tu marca. - Y diseñamos de forma ética. Porque somos personas y no marcas.

DMT y Premios CONNEXIÓ

Nuestro trabajo ha incluido, además del diseño de la imagen, la concepción y el diseño del sitio web, el iÁlbum online de la entrega de los Premios CONNEXIÓ.

Desde 2000 hasta el 2014 han sido 15 años ininterrumpidos de colaboración con el DMT (Día Mundial de las Telecomunicaciones) y los Premios CONNEXiÓ.

DMT y Premis CONNEXIÓ

DMT y Premis CONNEXIÓ

Hits: 1114

 • He treballat amb Pep Massó durant bastants anys, mentre era directora tècnica de l'empresa doc6 i Presidenta del Col·legi de Bibliotecaris de Catalunya. No només és un bon professional -feina ben feta i en els terminis establerts-, sinó que feia propostes de millora, revisava els textos, etc.<br/>A banda de l'empresa, també vaig tenir l'oportunitat d'editar tres llibres personals amb ell. Li estaré sempre agraida pels suggeriments que em va fer que van representar una millora significativa en l'edició dels llibres.
 • Som una escola de Santa Coloma de Gramenet i vam contactar amb el Pep Massó quan ens va sorgir la trepidant necessitat de fer un web que ens permetés sortir de les quatre parets de l’edifici i donar a conèixer allò que érem i fèiem. En aquell moment, principi del 2000, els coneixements que teníem eren pocs i les pàgines que miràvem per orientar-nos eren estàtiques i fredes.<br>El Pep Massó va saber copsar les nostres inquietuds i demandes, parlàvem d’una escola!! El resultat, un web encantador amb tot allò que volíem: moviment, color, so i aire fresc. Ens va encantar. Val a dir també, que tot va ser molt fàcil, la professionalitat era exquisida.
 • Cros i Massó és un equipo familiar muy completo. He tenido la alegría de ver nacer y crecer mi proyecto con ellos. A partir de la idea matriz, pusieron toda su experiencia a mi servicio. Maria Massó captó perfectamente nuestro concepto y, después de un exhaustivo estudio, realizó el branding y el diseño de la marca, así como el diseño de producto, Joan Massó analizó nuestro concepto y producto elaborando una imagen corporativa muy cuidada y Josep Massó implementó el diseño a la web, realizando con todo cariño funcionalidades de última generación para darle a la web una singularidad única.<br />Y todo ello impregnado además de su sinceridad y honestidad, cualidades que hoy en día se hacen imprescindibles para un buen entendimiento.
 • He colaborado en diversas ocasiones en maquetado de libros, folletos y publicaciones diversas con Josep Massó y solo puedo hablar excelencias de la seriedad y entrega con la que él personalmente y también su empresa han trabajado en muy diversos proyectos.
 • Parlar de Cros i Massó es parlar de professionalitat i atenció personalitzada. Cada projecte es un món nou per en Pep. Sempre ens sentim aconsellats a trobar la millor solució innovativa per tal que els nostres clients estiguin satisfets dels resultats.<br/>Cros i Massó no es conforma mai amb l'opció ràpida i fàcil de fer un projecte, sinó que va més enllà i sempre dóna un valor afegit a cada projecte, afegint nous elements i això, en el resultat final, es nota!<br/>Gràcies a l'equip de Cros i Massó, felicitats per aquests 20 anys de creativitat darrera l'esquena i pels que vindran!!!
 • Es un placer y un honor formar parte de la historia de Cros i Massó. Comenzamos a colaborar en los inicios de la empresa y trabajamos juntos durante bastantes años. Guardo un grato recuerdo de esos tiempos, y no olvido las intensas jornadas de trabajo, intentando perfeccionar el producto. Siempre estaré agradecida por su disposición, profesionalidad y entrega, lo que condujo, sin duda, a conseguir que Feceminte tuviese una imagen y unos elementos de comunicación de una destacada calidad dentro del sector.<br/>Pero por encima de su calidad profesional me gustaría destacar la calidad humana de Anna y Josep. No tengo ninguna duda de que ésta es la clave de su éxito.<br/>Gracias por todo.
 • Enhorabona per aquests 20 anys, i pel futur que hem d’ajudar a escriure entre tots plegats.<br>Ha estat un plaer treballar de forma conjunta la Guía que ens heu ajudat a editar, així com el disseny de la pàgina web del Programa de suport a la integració laboral. La vostra professionalitat i seriositat ha aportat valor al producte final.
 • Unes paraules a l'amic Josep Massó com a agraïment a la bona entesa que sempre he tingut amb ell al llarg de 14 anys que ha anat mantenint la pàgina d'internet de Llengua Nacional. Ell la confeccionà, ell hi ha anat fent les adaptacions necessàries, ell l'ha anada mantenint al dia.<br/>Però, si ara jo em detinc en tal agraïment, em surt del cor no solament focalitzar l’atenció en l’aspecte tècnic de la pàgina (que sempre he considerat bo) sinó que, sobretot, aprofito per dir que he gaudit sempre de parlar amb el Josep (per les seves idees, per la seva atenció, per la seva bondat, per la seva confiança).
 • Nuestra revista Telecomunicaciones ha cumplido 30 años en 2015. Desde 1995 es el equipo de Cros i Massó quien se ocupa de todos los detalles para que nuestros lectores sigan felicitándonos, número tras número, por el diseño y la expresividad de sus secciones. Este año la revista Telecomunicaciones ha recibido dos reconocimientos de prestigio, por la trayectoria y la excelencia en la comunicación y divulgación, que hemos celebrado conjuntamente!
 • Ja feia temps que ens rondaven pel cap algunes idees, teníem la il.lusió de començar un nou projecte, volíem fer de l'artesania la nostra forma de vida. Va ser quan vàrem contactar amb Cros i Massó que aquell impuls va començar a prendre forma real.<br />A Cros i Massó hem trobat un equip eficient, implicat i sobretot molt proper, amb capacitat per escoltar, entendre i atendre les nostres necessitats en cada moment dels diferents processos. El Josep a la programació web, la Maria en la part de concepte de marca i disseny de producte i el Joan en la d'identitat corporativa; cada un d'ells ha aportat els seu ingredient necessari, per fer possible aquesta aventura que és emprendre. La col.laboració amb Cros i Massó ha estat fonamental per formar la nostra marca Bas.

Trabajamos con

Las tecnologías y lenguajes de código libre de la web.
Son proyectos que han humanizado internet.
Siempre les seremos deudores.